GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Hλεία: Ο Αλφειός πλημμύρισε και «απείλησε» το Πλουτοχώρι!

Έγκαιρη ήταν η επέμβαση των συνεργείων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στο ύψος της Φρίξας-Πλουτοχωρίου, όταν το ποτάμι «έφαγε» τα ...


Έγκαιρη ήταν η επέμβαση των συνεργείων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στο ύψος της Φρίξας-Πλουτοχωρίου, όταν το ποτάμι «έφαγε» τα πρανή και το νερό βγήκε στον δρόμο.

Ο Αλφειός στο σημείο της «Κόβιτσας» στην τοπική κοινότητα Πλουτοχωρίου έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να «φάει» τα πρανή και να ανέβει στον δρόμο. Τα συνεργεία του δήμου άμεσα επενέβησαν και σταμάτησαν τη ροή του νερού προς την κοινότητα, ενώ τοποθετήθηκαν προστατευτικά.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο οποίος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο σημείο, τόνισε στο patrisnews.com:

Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση, ευτυχώς δεν είχαμε περαιτέρω άλλες ζημιές στο σημείο. Έχουμε χαρτογραφήσει τα επικίνδυνα σημεία στα δημοτικά διαμερίσματα που περνά ο Αλφειός και καθημερινά ελέγχουμε την κατάσταση. Προσπαθούμε τα ιδία μέσα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, βέβαια είχαμε και στη στήριξη φορτηγών από την Π.Ε Ηλείας που ζητήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση