GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα επεισοδιακά γενέθλια της Φαίης Σκορδά και ο εκνευρισμός της [photos]

"Έξι μηνών έγκυος και με ένα πρόγραμμα φουλ στα παιδικά πάρτι το Σαββατοκύριακο, είχα αποφασίσει να...


"Έξι μηνών έγκυος και με ένα πρόγραμμα φουλ στα παιδικά πάρτι το Σαββατοκύριακο, είχα αποφασίσει να...

μη γιορτάσω τα 34α γενέθλιά μου. Οι πρώτες ευχές και τα πρώτα φιλιά το πρωί ήταν ήδη το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω. Πού να φανταστώ ότι θα έσβηνα τέσσερις τούρτες σήμερα”, εκμυστηρεύτηκε η εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά στην προσωπική της σελίδα Faysbook.gr την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Το ίδιο μεσημέρι οι συνεργάτες της από τον ΑΝΤ1 την ξάφνιασαν ευχάριστα με ένα πάρτι - έκπληξη στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Παπαδάκης στο Κολωνάκι, όπου όμως συνέβησαν πολλά απρόοπτα. Όπως διηγήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε και αποχώρησε από το πάρτι - έκπληξη που έστησαν οι αγαπημένοι της συνεργάτες:

“… η Φαίη μπήκε στο μαγαζί έχοντας αγκαλιά τον μικρό, για να πει στην Αργυρώ ότι δεν θα κάτσουμε. Αλλά εμφανίστηκαν 15 άτομα που ήταν κρυμμένα στην τουαλέτα φωνάζοντας "χρόνια πολλά" και πετώντας σερπαντίνες, με τον Γιάννη να τρομάζει και να βάζει τα κλάματα. Η Φαίη εκνευρίστηκε, βγήκε από το μαγαζί και πήγε και κάθισε στο τζιπ”, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Δευτέρας.

fthis.gr

1 σχόλιο

  1. Ειδήσεις για χαχόλους.
    Τί λες ρε παιδί μου!
    Εκνευρίστηκε η Σκορδά;
    Κι εμείς χεστήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση