GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Εργοστάσιο έγινε στάχτη! [Video - Photos]

Το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στα Πολιτικά Εύβοιας. Ισχυρές δυνάμε...


Το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στα Πολιτικά Εύβοιας.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά και σε άλλα εργοστάσια.
Η ηγεσία της Πυροσβεστικής διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Εύβοιας, που αναφέρει ότι δεν υπήρχε πετρέλαιο στα πυροσβεστικά οχήματα για να μετακινηθούν.
Δείτε το βίντεο
Η εφιαλτική πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στις 16.00 περίπου το μεσημέρι, σε εργοστάσιο βιομηχανίας ρητίνης, στην περιοχή των Πολιτικών και στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 9 υδροφόρα.
Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που οι καπνοί έφτασαν μέχρι τη Χαλκίδα.
Από άγνωστη αιτία οι εύφλεκτες πρώτες ύλες έγιναν γρήγορα παρανάλωμα του πυρός και το εργοστάσιο έγινε στάχτη, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και στο βίντεο.
Οι πυροσβέστες πάλεψαν για να μην επεκταθούν οι φλόγες σε διπλανά εργοστάσια τροφίμων κ.α., ενώ η κυκλοφορία στο δρόμο διεκόπη για αρκετή ώρα.
Με δάκρυα στα μάτια έβλέπαν οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου, να χάνονται οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής και η αποτίμηση των ζημιών θα αρχίσει με το πρώτο ξημέρωμα.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή και τόνισε στο eviazoom, ότι τα αίτια της φωτιάς θα ερευνηθούν από πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας Χαλκίδας, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Εύβοιας που αναφέρει ότι δεν υπήρχε πετρέλαιο στα πυροσβεστικά οχήματα για να μετακινηθούν.
eviazoom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση