GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε της... Ραχήλ το κάγκελο μέσα στη Βουλή

Επεισόδιο στη Βουλή, με τους τόνους να ανεβάζει κατακόρυφα η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή... Κατήγγειλε, λίγο πρι...


Επεισόδιο στη Βουλή, με τους τόνους να ανεβάζει κατακόρυφα η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή...
Κατήγγειλε, λίγο πριν αναπτύξει την ερώτησή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης, «λάσπη και ψέματα» ως τρόπο αντίδρασης στους αντιπολιτευόμενους από μία κυβέρνηση που «έχει υφαρπάξει την ψήφο του λαού με ψέματα», όπως είπε.

Η κ. Μακρή μίλησε για «συκοφαντική επίθεση» στο πρόσωπό της μέσα από το «μόρφωμα που ονομάζεται δημόσιο ραδιόφωνο και εκπέμπει παρανόμως μέσα από το κτίριο της ΕΡΤ», όπως είπε, από το πρωί σήμερα.
Τα όσα είπε η βουλευτής -καλώντας το προεδρείο να παρέμβει «υπέρ της νομιμότητας», καθώς αλλιώς θα το θεωρούσε συνένοχο, όπως είπε- προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Τραγάκη.
Τής υπέδειξε αυτά να τα πει στο περιστύλιο και όχι εντός της αιθούσης.
Παρά τις εκκλήσεις του να προβεί στην ανάπτυξη της ερώτησής της, η κ. Μακρή συνέχισε να φωνάζει. Αποτέλεσμα ήταν να καλέσει ο προεδρεύων να της κλείσουν το μικρόφωνο.

Μετά τις συνεχείς εκκλήσεις του κ. Τραγάκη, η κ. Μακρή ανέπτυξε την ερώτησή της.
Πλην, όμως, όταν δέχθηκε νέα παρατήρηση καθώς είχε υπερβεί κατά πολύ τον χρόνο των δύο λεπτών, μιλώντας επί έξι λεπτά, άρχισε να φωνάζει και έφυγε από την αίθουσα πριν ακούσει την απάντηση του Νότη Μηταράκη.

Κατά την έξοδό της δε, από την αίθουσα της ολομέλειας, ο προεδρεύων της είπε πως ως «αυτήκωος μάρτυς» του τηλεφωνήματος που είχε έξω από την αίθουσα και προανήγγειλε την καταγγελία της μέσα στην Ολομέλεια, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνει στο περιστύλιο.
«Θα τα ακούσετε αυτά… Ορίστε μας!», ακούστηκε να λέει ο κ. Τραγάκης.
«Δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε ερώτηση της κ. Μακρή. Είναι προσβολή αυτό που έκανε», έλεγε λίγο αργότερα ο κ. Μηταράκης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αφού πάντως είχε απαντήσει νωρίτερα στην αίθουσα "για τα πρακτικά", όπως του υπέδειξε ο προεδρεύων.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση