GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: Παραμένουν σε διαθεσιμότητα 1.045 σχολικοί φύλακες

Την παραμονή σε διαθεσιμότητα 1.045 σχολικών φυλάκων προβλέπουν οι πίνακες που ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της κινητι...


Την παραμονή σε διαθεσιμότητα 1.045 σχολικών φυλάκων προβλέπουν οι πίνακες που ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της κινητικότητας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, άλλοι 535 φύλακες μετακινούνται ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό σε νοσοκομεία της χώρας.
Στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης αρχής αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, πίνακα διάθεσης και πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.
Όπως σημειώνεται από το ΑΣΕΠ «η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται, αποκλειστικά, στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας για την έκδοση των τελικών πινάκων».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση