GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έληξε με τεράστια επιτυχία ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

Με τεράστια επιτυχία έληξε ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με περισσότερες από 3.000 συμμετέχοντες... Στην πόλη του Ναυπλίου για πρώ...



Με τεράστια επιτυχία έληξε ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με περισσότερες από 3.000 συμμετέχοντες...
Στην πόλη του Ναυπλίου για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της διοργανώθηκε Μαραθώνιος δρόμος με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Η πόλη έζησε πρωτόγνωρες αθλητικές στιγμές με χιλιάδες κόσμου να επευφημούν τους αθλητές που συμμετείχαν.
Στο τέλος των αγώνων έγιναν και οι καθιερωμένες απονομές των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών Μαραθωνίου - Ημημαραθωνίου και των 5 χιλιομέτρων. Τα βραβεία του αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων οπού συμμετείχαν παιδιά θα γίνουν στα σχολεία τους τις επόμενες μέρες, λόγω του τεράστιου όγκου συμμετοχών.
Βραβεία στους νικητές απένειμαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι υπουργοί, πολιτισμού και αθλητισμού Γ. Ανδριανός και ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, η Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Τμήματος των Special Olympics κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Φ.Στεφανόπουλος, ο περιφερικός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επί αθλητικών θεμάτων Ι. Μπόλλας, αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες του νομού Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση