GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: "Oι πολίτες 25 χρόνια κρίνουν και αξιολογούν την δημόσια και ιδιωτική παρουσία μου"

Με αφορμή την ομόφωνη δικαστική απόφαση καταδίκης των Γεωργίου και Φωτίου Μπόμπολα μετά από μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με...


Με αφορμή την ομόφωνη δικαστική απόφαση καταδίκης των Γεωργίου και Φωτίου Μπόμπολα μετά από μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδος που εκδίδουν από εκδίδουν για τους λόγους παραίτησης από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος κάλεσε σε συνέντευξη τα ΜΜΕ, κατά την οποία τοποθετήθηκε και ενημέρωσε τους παρευρεθέντες ο επικεφαλής του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη είπε:
«Η κοινωνία ξέρει, και οι πολίτες 25 χρόνια ξέρουν, κρίνουν και αξιολογούν την δημόσια και ιδιωτική παρουσία μου.

Ξέρουν και γι’ αυτό τα φτηνά, χυδαία κόλπα και η λάσπη δεν έπιασαν τόπο 25 χρόνια τώρα.

Κατά την τρίωρη ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη στις αίθουσες των δικαστηρίων (πρώην Σχολή Ευελπίδων) και ενώπιον του τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών, απεδείχθη όλη η «ΚΟΠΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ».

Τα «δημοσιεύματα σκουπίδια» όπως είπε η κ. Εισαγγελέας από έδρας. Επαναλαμβάνω νοιώθω δικαιωμένος για άλλη μία φορά σήμερα.

Η εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου έγινε «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» και υλοποιήθηκε από τους συνεργάτες της ξένης κατοχής, τους «νταβατζήδες» της μιντιακής διαπλοκής και με εκτελεστές τα τσιράκια τους, τους χρυσοπληρωμένους «παπαγάλους».

Όλη αυτή η οργανωμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου σκοπό είχε να σκεπάσει τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που έθεσε η παραίτησή μου, από την τρικομματική κυβέρνηση.

Πίστευα όπως είχαμε δεσμευτεί πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, και στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά και αδιαπραγμάτευτα.

Μου ήταν αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ και για αυτό προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σ΄αυτή την πράξη ήταν ξεκάθαροι και είχαν να κάνουν με την αίσθηση καθήκοντος και τη συνέπεια λόγων και πράξεων που νομίζω πως όλοι απαιτούμε από τον πολιτικό κόσμο, κατά συνέπεια πρωτίστως από τον εαυτό μας, όσοι είμαστε πολιτικοί.

Κατά τις ώρες και τις μέρες που ακολούθησαν από την παραίτησή μου, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, άλλα εντελώς αποπροσανατολιστικά και άλλα, υποτιμητικά ή και εντελώς προσβλητικά για το ήθος και την εντιμότητά μου.

Για ένα απ’ αυτά, κορυφαίο και ακραίο όμως, η Δικαιοσύνη απεφάνθη και οι αντιμετωπίστηκαν με τον τρόπο που τους άξιζε.

Θέλω να γνωρίζετε πως όταν κατέφυγα στην δικαιοσύνη κατά των Γεώργιου και Φωτίου Μπόμπολα ασφαλώς και συνυπολόγισα πολλά, όμως πάνω από την προσωπικότητα μου που προσπάθησαν και προσπαθούν κάποιοι να στραπατσαριστεί έβαλα τους πολίτες που με τιμούν και με εμπιστεύονται και θέλουν η δημόσια εικόνα του πληρεξούσιού τους στη εθνική συνέλευση να είναι καθαρή.

Την ίδια υποχρέωση έχω και απέναντι στην γερόντισσα μητέρα μου, στα 4 παιδιά μου, την γυναίκα μου και τα αδέρφια μου.

Επίσης θέλω να επαναλάβω όσα προς όλους -και ιδιαίτερα προς τους συμπολίτες μου Αχαιούς- σε συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχα τονίσει ότι : «ενώ αποτελεί υποχρέωσή μου να αντέχω και να ανέχομαι πάσης φύσεως πολιτική κριτική, εντούτοις δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την προσωπική και οικογενειακή μου ακεραιότητα και υπόληψη».

Η ΕΣΗΕΑ πρέπει να πάρει θέση μετά την κατάθεση του αρχισυντάκτη του ΕΘΝΟΥΣ Αθ. Κυριαζή. Συνήθης πρακτική η υπογραφή ρεπορτάζ από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Όσοι δεν το άκουσαν ή δεν το κατάλαβαν, εκλήθησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξουν την αλήθεια των γραφόμενών τους και των καταγγελιών τους.

Η Δικαιοσύνη είναι το μόνο δημοκρατικό και νόμιμο καταφύγιο κάθε πολίτη και η μόνη αρμόδια για να αποδείξει την αλήθεια.

Και προσωπικά, ποτέ δεν φοβήθηκα την αλήθεια…

Η απόφαση τα λέει όλα..!

Καταδικάστηκαν ομόφωνα πατέρας και γιος και τώρα θα ακολουθήσουν και οι αγωγές εναντίον αυτών και όσων ακόμα ο αρχισυντάκτης του ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ο οποίος και ενόρκως απεκάλυψε με ονοματεπώνυμο τους υπεύθυνους αυτής της αθλιότητας και της δημοσιογραφικής αλητείας. Τους κονδυλοφόρους εκτελεστές όμως, τους ανύπαρκτους -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- ρεπόρτερ, είπε πως δεν τους θυμάται…

Κατέθεσε επίσης το εξωφρενικό που θα μείνει στην ιστορία του τύπου. Στην εφημερίδα του πατρός και του υιού Μπόμπολα, υπογράφουν το ρεπορτάζ στην κυριολεξία ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, υπαρκτών και επώνυμων εκδοτών, αρχισυντακτών και συντακτών. Τα ονόματα όπως τα ανέφερε ο μάρτυρας και αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ κ. Αθ. Κυριαζής καταχωρήθηκαν στα επίσημα πρακτικά της δίκης.

Και τώρα έχουμε μία ιερή και βαριά υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και στο χειμαζόμενο λαό…

Επειδή δεν τα φάγαμε μαζί…

Με την «ΈΝΩΣΗ» μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμεθα να υπογράψουμε μαζί με τους χιλιάδες που έχουν ήδη υπογράψει, τις μηνυτήριες αναφορές κατά των ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ώστε η Δικαιοσύνη να στείλει «ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ» και να κατάσχει τα κλοπιμαία ώστε και το παλλαϊκό αίτημα «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ» να ικανοποιηθεί…

Τέλος επαναλαμβάνω πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό και λαικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του.

Αυτό προσπαθώ να κάνω σε όλη την άνω των 25 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα».

Το επαναλαμβάνω και σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση