GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκτήστε 6 υγιεινές συνήθειες!

Και επίσημα λοιπόν μπήκε η Άνοιξη! Το γεγονός αυτό είναι πέρα για πέρα εμφανές, τόσο από τον καιρό που αλλάζει και γλυκαίνει, ...




Και επίσημα λοιπόν μπήκε η Άνοιξη! Το γεγονός αυτό είναι πέρα για πέρα εμφανές, τόσο από τον καιρό που αλλάζει και γλυκαίνει, από την ημέρα που μεγαλώνει αλλά και από διάθεσή μας που βελτιώνεται. Ας δούμε παρακάτω μερικές συμβουλές για να υποδεχθούμε χαλαρά την Άνοιξη και τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να διατηρήσουμε ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα, βελτιώνοντας παράλληλα την διάθεση και αυτοπεποίθησή μας.

Αντηλιακή. Αν και οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι πρέπει η κρέμα ημέρας μας να έχει πάντα αντηλιακό φίλτρο προστασίας, πόσο μάλλον τώρα που η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη! Καλός ο καφές με τις ώρες στην παραλία, αλλά μήπως να βάλουμε και την «ασπίδα» κατά του ήλιου στο πρόσωπο και στα ματάκια μας? Αποφύγετε τις ενοχλητικές πανάδες, διότι μπορεί να νομίζετε ότι είναι sexy, αλλά μένουν αθροιστικά στο δέρμα και το κάνουν να δείχνει γερασμένο και θαμπό.

Γυαλιά ηλίου. Μην πάτε πουθενά χωρίς αυτά! Χωρίς να το θέλουμε «ζαρώνουμε» τα μάτια μας και στην ελάχιστη αντηλιά, δημιουργώντας ρυτίδες!

Γυμναστική. Καλά καλά, μην φωνάζετε, είναι κάτι που όλοι βαριόμαστε να αρχίσουμε και πόσο μάλλον να το συνεχίσουμε! Αλλά τώρα που ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα, δεν χάθηκε ο κόσμος να εντάξουμε ένα 15λεπτο τη μέρα κάνοντας έναν περίπατο, εκτελώντας ένα μικρό πρόγραμμα ασκήσεων ( μπορείτε να βρείτε ακόμα και στο Internet ). Χορέψτε 5 αγαπημένα σας τραγούδια τη μέρα και θα έχετε κάνει 15 λεπτά αερόβιας άσκησης χωρίς να το καταλάβετε! Η συστηματική άσκηση είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα και όχι η πολύωρη, λίγο πριν τις διακοπές! Φτιάξτε πρόγραμμα, αρχίστε με έναν απλό περίπατο, μερικές κάμψεις στις διαφημίσεις του αγαπημένου σας σήριαλ, και θα δείτε τη διαφορά στα ρούχα σας!

Λαχανικά και φρούτα. Νομίζω ότι μπορούν να μπουν λίγο παραπάνω στην διατροφή του καθενός από εμάς! Γιατί δεν δοκιμάζετε 2 φορές την εβδομάδα να είναι το κυρίως γεύμα σας μια υπέροχη σαλάτα? Μπορείτε ένα βρείτε συνταγές για υπέροχες χορταστικές σαλάτες στο Internet και..ακόμα και μέχρι το Πάσχα να είστε πιο αδυνατισμένη. Εάν αντικαταστήσετε και κάποια σνακ μέσα στη μέρα με φρούτα, όχι μόνο θα χάσετε κιλά, θα δείτε και το δέρμα σας να ξανανιώνει! Επίσης να θυμάστε ότι τα αποξηραμένα φρούτα και οι ξηροί καρποί ( ανάλατοι, άψητοι και με.. μέτρο ) είναι τα ιδανικότερα σνακ!

Νερό. Νερό και πάλι .. νερό! Ο καλύτερος σύμμαχος στην καλή διατροφή, μόνο καλό μπορεί να κάνει!! Ενυδατωθείτε εκ των έσω! 8 ποτήρια νερό τη μέρα, ενυδατώνουν το δέρμα και όλο τον οργανισμό, αποτοξινώνουν, περιορίζουν την πείνα, ενισχύουν τη μνήμη... βάλτε το στο πρόγραμμα και δείτε τη διαφορά!

Ενυδατική κρέμα. Μετά την εκ των έσω ενυδάτωση, ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας με μία καλή ενυδατική κρεμούλα! νομίζετε ότι μόνο το δέρμα του προσώπου είναι ευαίσθητο? όχι! το δερματάκι μας χάνει τη φυσική του υγρασία ακόμα και από τα συχνά καθημερινά ντους, το ζεστό νερό κλπ. Ενυδατώστε το μετά από κάθε μπάνιο, ακόμα και εάν δεν σας φαίνεται ότι το χρειάζεται. Κακομάθετέ το συστηματικά και μέχρι το καλοκαιράκι θα έχετε την βελούδινη επιδερμίδα που επιθυμείτε!

Αυτά είναι τα πρώτα βήματα μιας καλής προετοιμασίας για την σεζόν άνοιξη καλοκαίρι. Αν ασχοληθείτε συστηματικά και με επιμονή, βάλτε τα σαν ένα μικρό πρόγραμμα στη ρουτίνα σας, Θα δείτε τα αποτελέσματα χωρίς καν να αισθανθείτε ότι κάνατε προσπάθεια!! Εάν πάλι θέλετε κάτι πιο δραστικό βάλτε στο πρόγραμμα σας 2 φόρες τον Μήνα την επίσκεψη σας στην Ορθοβιοτική για να επωφεληθείτε από τις νεότερες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση