GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσέναμο μίλησε για όλα...

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσέναμο, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για... -την ...


Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσέναμο, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για...

-την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όταν υπέγραψα τον Ιούνιο δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα για εμένα, άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθούν. Ήρθε αυτή η πρόταση και δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου».

-το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ: «Όλοι οι παίκτες πρέπει να βάζουμε δύσκολα στον κ. Σάντος, ώστε να έχει αυτό τον ευχάριστο πονοκέφαλο. Εγώ θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Πορτογάλος έχει δείξει τη δουλειά του, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έχει σε πρώτο πλάνο το καλύτερο για την Εθνική».

-τη φράση «τα αγαθά κόποις κτώνται» που έγραψε στο Facebook: «Έχω κάνει λάθη, τα οποία έχω χρεωθεί και μου δημιούργησαν πρόβλημα στην εξέλιξη της καριέρας μου. Είναι αλήθεια πως ένας τερματοφύλακας που προσέχει το σώμα του, μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Με την βοήθεια του Σλόμποταν Σούιτσα που έχει βοηθήσει πολλούς τερματοφύλακας στο παρελθόν, ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου να κάνω τέτοιες εμφανίσεις. Ίσως είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος σε ηλικία 21 ετών αρνήθηκε συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Ήταν έγκλημα κάτι τέτοιο, αφού πρέπει να έχεις υπομονή. Ήταν το 2001 όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό. Κάθε άνθρωπος έχει χαρίσματα αλλά και κουσούρια. Δούλευα πολύ και πίστευα ότι η επιτυχία θα έρθει σύντομα, αφού περίμενα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Δεν είχα όμως υπομονή. Μέχρι τα 27, οι μισές μετακινήσεις ήταν λανθασμένες. Το περιβάλλον μου μού έλεγε να μην το κάνω, αλλά εγώ έκανα τις επιλογές μου».

-το πότε πήρε τα «πάνω» της η καριέρα του: «Η καριέρα μου πήρε ανοδική καριέρα από το 2009, όταν πήγα στην Κύπρο, και από τότε έχω γεμάτες χρονιές και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις μου».

-την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Έχω μάθει πλέον πως το σημαντικότερο είναι να έχεις υπομονή. Ήξερα πως έρχομαι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ήξερα πως αν δείξω αυτά που μπορώ οι κόποι μου θα ανταμειφθούν. Δεν ήθελα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να υπάρχουν η σταθερότητα και οι συνθήκες εργασίας που επιθυμώ».

-τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του Περιστερίου: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχουν μπροστά μας τα πλέι οφ και πρέπει να πάρουμε αυτό που ακριβώς δικαιούμαστε, δηλαδή να πλασαριστούμε στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Θα είναι κρίμα να πάρουμε κάποια άλλη θέση. Αν εξαιρέσουμε κάποιους αγώνες, που είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σταθεροί».

-την περιπέτεια του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες. Υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Τους εμπιστευόμαστε επειδή όλα αυτά τα χρόνια κάνουν πράξη όλα όσα λένε. Αν υπήρχε ανησυχία δεν θα προχωρούσε σε ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών. Όλοι έχουν δείξει έμπρακτα πως η ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση