GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια από την Άστον

Η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια, Κάθριν Άστον συνεχάρη τον πρόεδρο του Σερβικού Προ...


Η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια, Κάθριν Άστον συνεχάρη τον πρόεδρο του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS), Αλεξάνταρ Βούτσιτς για τη νίκη και το αποτέλεσμα που πέτυχε το κόμμα στις πρόσφατες πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Σερβία και εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθούν μόλις συγκροτηθεί η νέα κυβέρνηση.
"Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη νίκη και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο έργο σας από εδώ και πέρα. Οι πολίτες της Σερβίας αναγνώρισαν τις προσπάθειες και το όραμα και σας επιβράβευσαν με εμπιστοσύνη, ώστε να τους οδηγήσετε προς την ΕΕ" ανέφερε στο συγχαρητήριο μήνυμά της η κ. Άστον.
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ελπίζει σε συνέχιση της στενής συνεργασίας και συνάντησης με τον κ. Βούτσιτς σύντομα, με στόχο τη συνέχιση του διαλόγου και την περαιτέρω υλοποίηση της συμφωνίας των Βρυξελλών για την εξομάλυνση των σχέσεων Βελιγραδίου-Πρίστινας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
"Θα ήθελα να σας επισκεφθώ στη Σερβία, μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, ώστε να συζητήσουμε για τα περαιτέρω βήματα της Σερβίας στην πορεία προς την ΕΕ" αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα της Κάθριν Άστον προς τον πρόεδρο του SNS.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση