GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Ποιους βουλευτές πλήττει η απόφαση για γενικό ασυμβίβαστο στις ευρωεκλογές...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  H απόφαση της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης, να νομοθετήσει για όλους το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

H απόφαση της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης, να νομοθετήσει για όλους το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτών και υποψήφιων ευρωβουλευτών πλήττει κυρίως τους βουλευτές των μικρότερων κομμάτων που είχαν την πρόθεση να μπουν στη μάχη των ευρωεκλογών.
Στη ΝΔ ήδη ο Αντ. Σαμαράς το είχε προαναγγείλει, στο ΠΑΣΟΚ ουδείς εν ενεργεία βουλευτής ενδιαφέρεται και στον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει, για άλλους λόγους, το ίδιο.
Έτσι, πλήττονται από τους ΑΝΕΛ οι βουλευτές Ν. Μαριάς, Γ. Δημαράς, Ελ. Κουντουρά και Μ. Ιατρίδη που ήθελαν να είναι υποψήφιοι.
Πρόβλημα έχουν επίσης ο Βύρων Πολύδωρας και ο Νίκος Νικολόπουλος που θα πρέπει να παραιτηθούν από βουλευτές για να είναι υποψήφιοι. Αντίθετα ο Χρ. Ζώης που δεν έχει εκλεγεί βουλευτής βγαίνει πιο τυχερός.
Και το σημαντικότερο αφορά την Χρυσή Αυγή. Για να μπει υποψήφιος στην Ευρωβουλή ο Ν. Μιχαλολιάκος -όπως και κάθε άλλος βουλευτής του- θα πρέπει προηγουμένως να παραιτηθεί. Τι θα επιλέξει; 

1 σχόλιο

  1. - Και η ΔΗΜΑΡ, κύριε;
    - Κοιτάξτε, στη ΔΗΜΑΡ αυτά τα θέματα της πεζής καθημερινότητας δεν πτοούν τους τιτάνες της πολιτικής... ο Ψαριανός το έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, οπότε, ο κόσμος να χαλάσει, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα παραιτηθεί και θα κατέβει στο λαό του. Άλλωστε αυτό τον διακρίνει, είναι γνωστός για την συνέπεια των λόγων και των έργων του. (Ψήσου γίδα μ' ψήσου, ροδοκοκκινίσου...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση