GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Απολίτιστοι οι οπαδοί του Άρη που έκαναν γκραφίτι στον Λευκό Πύργο

Αντικοινωνικές, ασύδοτες και απολίτιστες χαρακτήρισε τις συμπεριφορές των οπαδών του Άρη που έγραψαν συνθήματα στο Λευκό Πύργο με αφ...


Αντικοινωνικές, ασύδοτες και απολίτιστες χαρακτήρισε τις συμπεριφορές των οπαδών του Άρη που έγραψαν συνθήματα στο Λευκό Πύργο με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Συνθήματα γράφτηκαν, επίσης, στο Βασιλικό Θέατρο, τη ΧΑΝ, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και «όλη την Τσιμισκή».
«Τόσο απολίτιστοι είμαστε που διαλύουμε την πόλη; Είχαμε που είχαμε τους διάφορους αναρχικούς, αλλά τώρα και εσείς; Τι γιορτάζετε τελικά; Δηλαδή αν έχουμε πτώση [σε χαμηλότερη κατηγορία] θα γκρεμίσουμε τον Λευκό Πύργο; Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί [οι φορείς της πόλης]. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν μπορούμε να έχουμε 1000 χωροφύλακες πίσω από κάθε τρελαμένο που θέλει να κάνει ό, τι θέλει στην πόλη. Εδώ δεν έχουμε ούτε έναν χωροφύλακα» ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλο-αρειανά του αισθήματα.
Πρόσθεσε τέλος ότι «τού πέρασε από το μυαλό» να προωθήσει καταστατική απόφαση, βάσει της οποίας οι καταστηματάρχες θα υποχρεούνται να καθαρίζουν τα γκράφιτι από τα καταστήματά τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση