GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις με Έρογλου και Αναστασιάδη έχει ο Ντάουνερ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται από τις 25 μέχρι τις 27 Μαρτίου ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, προκειμένου να α...



Στην Κύπρο θα βρίσκεται από τις 25 μέχρι τις 27 Μαρτίου ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο κ. Ντάουνερ «θα αποχαιρετήσει τους δυο ηγέτες σε χωριστές συναντήσεις στις 26 Μαρτίου».

Επίσης αναφέρεται πως ο κ. Ντάουνερ πραγματοποίησε αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη στις 19-20 Μαρτίου, κατά την οποία προέβη, προς τον ΓΓ του ΟΗΕ και τους σημαντικότερους συμβούλους του, σε λεπτομερή εκτίμηση της κατάστασης πραγμάτων στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, κάνοντας παράλληλα εισηγήσεις για το μέλλον, ενόψει της αποχώρησής του από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου στα μέσα Απριλίου.
Όπως σημειώνεται, στις 19 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ προς τιμή του κ. Ντάουνερ, ο τελευταίος ευχαρίστησε τον ΓΓ για την ευκαιρία που του δόθηκε να υπηρετήσει ως Ειδικός του Σύμβουλος και για την αμέριστη συμπαράσταση του ΓΓ και της ανώτατης διευθυντικής του ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κ. Ντάουνερ είχε επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ για Πολιτικές Υποθέσεις Τζέφρι Φέλτμαν, τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις Χερβ Λάντσου και με άλλους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΕ, καθώς και με αντιπροσώπους κρατών μελών των ΗΕ, αναφέρεται.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση