GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο λαός δίνει μάχη για να σπάσει ο κλοιός των δανειστών»

Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας σε αυτόν τον αγώνα έστειλε μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρ...


Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας σε αυτόν τον αγώνα έστειλε μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
«Πριν από 193 χρόνια, ένας ολιγάριθμος λαός με εξαιρετική γενναιότητα ξεδίπλωσε αρετές για τη λευτεριά του και κέρδισε. Σήμερα, ο λαός μας δίνει μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος», δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, μετά το πέρας της παρέλασης.

«Σήμερα στείλαμε ένα μήνυμα ισχύος, ένα μήνυμα ειρήνης. Η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα. Ας παλέψουμε για τα καλύτερα που έρχονται», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Με σταθερά βήματα αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και των μνημονίων», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση