GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία με την τρόικα την πρωταπριλιά...

Έτοιμη για έξοδο στις αγορές εμφανίζεται η κυβέρνηση, ενώ η συμφωνία με την τρόικα δεν πρόκειται να κλείσει την Δευτέρα. Ο πρωθυπου...


Έτοιμη για έξοδο στις αγορές εμφανίζεται η κυβέρνηση, ενώ η συμφωνία με την τρόικα δεν πρόκειται να κλείσει την Δευτέρα.
Ο πρωθυπουργός στην σύντομη συνάντηση που είχε με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ στο Δουβλίνο την ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και για τα «αγκάθια» που υπάρχουν.

Κορυφαία κυβερνητική πηγή σημείωνε αμέσως μετά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο «Υπήρχαν γόνιμες συζητήσεις της τρόικας με τους υπουργούς για την καλυτέρευση της αναμενόμενης επίδοσης της χώρας στα διαρθρωτικά και προχωρά καλά η διαπραγμάτευση. Είναι δύσκολο να κλείσει την Δευτέρα μπορεί όμως να κλείσει νωρίτερα από το άτυπο eurogroup την 1η Απριλίου»

Η ίδια πηγή προανήγγειλε ουσιαστικά την έξοδο της χώρας στις αγορές «Όταν τα επιτόκια έχουν κατέβει κάτω από το 6,9 τότε έχουμε έτοιμες τις προϋποθέσεις που θα χρειαστούν και τις δυνατότητας, για να βγούμε στις αγορές» τόνιζε χαρακτηριστικά. Στόχος της κυβέρνησης όπως έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι η έξοδος στις αγορές να γίνει το β΄εξάμηνο του 2014

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύνοδο του ΕΛΚ όλοι ευρωπαίοι ηγέτες αναγνώρισαν την πολύ μεγάλη και σπουδαία πρόοδο που έχει κάνει η χώρα και τις θυσίες του ελληνικού λαού όπως επίσης ότι η Ελλάδα είναι στο τελευταίο στάδιο για την έξοδο από την κρίση.

1 σχόλιο

  1. Γιατι συμβαινουν αυτα στην Ελλαδα μας;!
    Επειδη εχουμε ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ γι' αυτο συμβαινουν ολα αυτα!
    Οπου κι αν πας στην Ελλαδα ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει το ΑΙΜΑ απο τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ των Γερμανων στον πολεμο! Παντου το ΑΙΜΑ το Ελληνικο εχει κοκκινισει τα φαραγγια! Που να το πρωτοαναφερω! Καλα στα Καλαβρυτα ΔΕΝ ξαναπαω, γιατι με πιανουν τα ΚΛΑΜΑΤΑ μολις αντικρυζω εκεινες τις πελωριες επιγραφες με τους ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ. Να αναφερω για τη ΣΦΑΓΗ στο Διστομο; Η για τη μεγαλυτερη ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ στο χωριο ΚΑΜΜΕΝΟ της ΑΡΤΑΣ; Τι να πρωτοαναφερω; Καθονται ομως οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας και ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ αυτων των ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ, των Γερμανων, που ΚΑΜΙΑ -πρακτικη- συγνωμη δεν δειχνουν για ο,τι εκαναν και ουτε αναγνωριση των "δανειων" των κατοχικων που πηραν κανουν ουτε επιστροφη του ΧΡΥΣΟΥ που μας ΕΚΛΕΨΑΝ! Τοσο πολυ εχουν ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ, λοιπον, οι πολιτικοι μας και ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ απο τον ΛΑΟ;! Πουναι ρε σεις ενας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ενας ΕΛΛΗΝΑΣ, ενας ΗΡΩΑΣ να πει: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ αλλα θαμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
    Οι ΚΙΝΕΖΟΙ μας ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ, αναλαβαν τον Οργαν. Λιμενων και εκαναν τελεια οργανωση, ειναι 1,3 ΔΙΣ, αμα φτερνιστουν κιτρινιζει η ΕΥΡΩΠΗ, μ' αυτους θα παμε, κι εσεις ευρωαρρωστοι στο διαολο, στις σπηλιες σας πισω και γρηγορα.
    Αλλα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ φανερωθηκαν για να τα πουν, για την ωρα τουλαχιστον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση