GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από βουλευτής η Ρένα Δουρου

Την παραίτησή της από βουλευτής ανακοίνωσε η Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης τύπου που έδωσε παρουσιάζοντας την πρότ...

Την παραίτησή της από βουλευτής ανακοίνωσε η Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης τύπου που έδωσε παρουσιάζοντας την πρόταση του συνδυασμού της για το Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής.
Όπως δήλωσε η απόφαση της να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα καθώς θέλει “να υπηρετήσει τους πολίτες της Αττικής” ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους του πολίτες με την ψήφο τους να στηρίξουν την προσπάθεια μιας “Νέας αρχής για τον τόπο και για την Αττική» βάζοντας τέλος τέλος στις πολιτικές και τους πολιτικούς “που κατέστησαν τις πόλεις μας, πόλεις για ανθρώπους – φαντάσματα, χωρίς υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς πράσινο, χωρίς χώρους πολιτισμού και αθλητισμού, χωρίς ζωή”.
Η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, σε πλήρη αρμονία με την κεντρική επιλογή του κόμματος της, απέδωσε πολιτικό περιεχόμενο στο αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών κάνοντας λόγο για “διπλό μήνυμα σαφές και κατανοητό από τους πάντες” σημειώνοντας ότι “μόνο έτσι δεν θα μπορεί να το διαστρεβλώσει ή να το παραγνωρίσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το βράδυ των εκλογών".
Χαρακτήρισε μάλιστα “μάχη των μαχών” την εκλογική αναμέτρηση σημειώνοντας ότι “κανείς δεν περισσεύει σε μια μάχη για τη Δημοκρατία” και εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Σγουρού κατηγορώντας τον ότι “ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της λιτότητας και των μνημονίων” καθώς “ήταν εκτελεστικό όργανο των πολιτικών εκείνων που τσιμεντοποιούν τις πόλεις μας, που παραδίδουν τις ζωές μας σε εργολαβικά συμφέροντα, που υποβαθμίζουν το επίπεδο ζωής μας στο όνομα της εξυπηρέτησης των ολίγων”.
Η Ε. Αυλωνίτου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα 
του ΣΥΡΙΖΑ
Την έδρα της κ. Δούρου καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στη Β΄ Αθήνας και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του και με πολυετή κομματική δράση.
Η κ. Αυλωνίτου είναι δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Γαλατσίου καθώς εκλέχθηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη δημοτική κίνηση “Πολίτες σε Δράση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση