GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφερε παράνομα σφαίρες από τη Βουλγαρία

Με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του γεμάτο… σφαίρες προσπάθησε να περάσει τα σύνορα προερχόμενος από τη Βουλγαρία, ένας 55χρονος κάτοικος Θεσσ...


Με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του γεμάτο… σφαίρες προσπάθησε να περάσει τα σύνορα προερχόμενος από τη Βουλγαρία, ένας 55χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης! Όμως, το ταξίδι του είχε άδοξο τέλος στο Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα Σερρών.
Οι άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ανακάλυψαν επτά συσκευασίες με 350 φυσίγγια κρότου διαμετρήματος 9 mm που είχε εισάγει παράνομα στη χώρα. Ο οδηγός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου ίδιου διαμετρήματος, άλλο ένα κουτί με 27 φυσίγγια, μια γεμιστήρα και μια χοάνη εκτόξευσης φωτοβολίδων! Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
*** Κρυμμένο στην αποθήκη του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας είχε ένα εξάσφαιρο περίστροφο χωρίς φυσίγγια το οποίο κατείχε παράνομα, ένας 53χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
*** Σε διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν στην πόλη της Κέρκυρας ένας 41χρονος που είχε πάνω του ένα πιστόλι χωρίς νόμιμη άδεια και στο Σολάρι ένας 33χρονος που κυκλοφορούσε με ένα πτυσσόμενο κλομπ. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση