GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει», λέει ο Κασσής

Την απόφασή του να καταψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα επανέλαβε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής, σε συνέντευ...



Την απόφασή του να καταψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα επανέλαβε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διαγραφής του, σημείωσε: «Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει».

Αναλυτικότερα, ο κ. Κασσής, αναφερόμενος στην πιθανή διαγραφή του, είπε: «Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται... Δεν με φοβίζουν αυτά τα πράγματα, γιατί έμαθα στη ζωή μου να είμαι ειλικρινής και να στέκομαι απέναντι στον κόσμο με αυτά που πιστεύω, γιατί τον ζω τον πρωτογενή τομέα και με τους ανθρώπους αυτούς είμαι κάθε μέρα κοντά και βλέπω το πώς βγάζουν το ψωμί τους. Ας έρθουν κι αυτοί, λοιπόν, να δουν το πώς αγωνίζονται οι άνθρωποι για να επιβιώσουν... Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει».
Ο κ. Κασσής επίσης μίλησε για τη στήριξη που παρέχει ο ίδιος στην κυβέρνηση: «Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω την κυβέρνηση κατ' αυτόν τον τρόπο. Δεν δηλώνω ότι απέχω από την κυβέρνηση, λέω για την κακιά ώρα που βρέθηκα σ' αυτή την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση