GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένο στην ονοματολογία...

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους προπονητές που έχουν προταθεί μέσω μάνατζερ για την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης», ωστόσο η...


Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους προπονητές που έχουν προταθεί μέσω μάνατζερ για την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης», ωστόσο η ομοσπονδία προτιμά να μην φανερώνει τις προθέσεις της.
Άλλωστε, τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και γι’ αυτό το λόγο, η συνάντηση με τον Ρόναλντ Κούμαν δεν θα γίνει την προσεχή Πέμπτη. Πιθανότατα, όμως, να κλειστεί προσεχώς… Πάντως, τα πρώτα ραντεβού με επίδοξους διαδόχους του Φερνάντο Σάντος παρατείνονται για την επόμενη εβδομάδα.
Ένα από τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό του πρώην τεχνικού της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ. Η πρόταση για τον Ολλανδό ήρθε από τον γνωστό Ιταλό ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε προτείνει πρόσφατα και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Φερνάντο Σάντος να παραμένει στην Εθνική και μετά το Μουντιάλ. Με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό;
Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο σύλλογο, για παράδειγμα την Πόρτο (σ.σ. ψάχνει προπονητή για την επόμενη σεζόν) ή τον ΠΑΟΚ. «Όσο δεν κλείνει κάπου, υπάρχουν ελπίδες να συνεχίσει», λένε ορισμένοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Από την άλλη, βέβαια, θεωρείται πολύ δύσκολο να πάρει πίσω την απόφαση του ο Πορτογάλος τεχνικός καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανατροπές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση