GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίγουρος για την αδειοδότηση ο Αλαφούζος

Βέβαιος για την εξασφάλιση άδειας εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠ...


Βέβαιος για την εξασφάλιση άδειας εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα κάτω απ’ το οποίο έγινε η συνάντηση του με τον Γιώργο Σαρρή και ξεκαθάρισε πως το τριφύλλι είναι έτοιμο για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.
Ερωτηθείς για το «καυτό» θέμα της Λεωφόρου, υπογράμμισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα κι όλα όσα γράφονται είναι υπερβολές.
Για τη συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή: «Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο, μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου. Αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι».
Για την πρόσφατη συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί: «Μερικά πράγματα δεν λέγονται, δεν δημοσιοποιούνται. Τι λέω εγώ σε ιδιωτικές συζητήσεις ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού με κάποια άλλα πρόσωπα, αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και εμένα. Ο Παναθηναϊκός δεν τυχαίνει της καλύτερης μεταχείρισης από δημοσιότητα. Γι” αυτό είμαι πολύ προσεκτικός».
Για την άδεια: «Ο Παναθηναϊκός είναι καθ” όλα έτοιμος να πάρει την άδεια και δεν έχει κανένα θέμα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές».
Για το «Απόστολος Νικολαϊδης»: «Δεν υφίσταται θέμα Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είναι υπερβολές αυτά που γράφονται».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση