GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρόοπτο με Μπεργκ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είχε ρεπό την Κυριακή -έπειτα από τη νίκη (4-1) απέναντι...


Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είχε ρεπό την Κυριακή -έπειτα από τη νίκη (4-1) απέναντι στον Άρη- και ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε στη διάθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε σπίτι του. Από το «Γ. Καλαφάτης» απουσίαζε και ο Στέφανος Καπίνο, που εξασφάλισε ειδική άδεια λόγω ενός «γυρίσματος» με την Εθνική ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη.
Όσον αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως αναμενόταν, έμεινε και τη Δευτέρα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη. Μάλιστα, ο Κροάτης αμυντικός δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου για το ματς απέναντι στους Γιαννιώτες.
Τέλος, ο Εμίρ Μπαϊράμι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση