GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες για τον Ρονάλντο»

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δέχεται τις αποδοκιμασίες όταν αυτές αξίζουν σε αυτόν ή γενικότερα στην ομάδα, αλλά αυτές προς το πρόσωπ...


Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δέχεται τις αποδοκιμασίες όταν αυτές αξίζουν σε αυτόν ή γενικότερα στην ομάδα, αλλά αυτές προς το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.
«Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες κάθε φορά που γίνονται και όταν τις αξίζουμε, αλλά αυτή τη στιγμή οι παίκτες κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Όμως, οι αποδοκιμασίες για τον Κριστιάνο δεν είναι εύκολο στο να τις καταλάβω», ανέφερε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας.
Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε: «Αυτή την Τετάρτη θα υπάρχει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μπερναμπέου», γιατί όλοι έχουμε το ίδιο όνειρο, το οποίο είναι το δέκατο Πρωταθλητριών. Και θα το κατακτήσουμε μόνο εάν παλέψουμε όλοι μαζί».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση