GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινή φυλάκισης για τον πρώην διευθυντή της ΕΡΤ δορυφορικής

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το τριμελές εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της δορυφορικ...


Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το τριμελές εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της δορυφορικής ΕΡΤ, Νίκος Κούρτης και η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ο κ. Κούρτης καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος και η κ. Νικολοπούλου για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα το οποίο αφορά γκρίζα διαφήμιση στην ΕΡΤ World.

O εισαγγελέας είχε ζητήσει να τους αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.
Σύμφωνα με την κατηγορία την περίοδο 2006-2009 κατά τη διάρκεια εκπομπών της ΕΡΤ World πραγματοποιήθηκε απαγορευμένη διαφήμιση ξενοδοχειακών, τουριστικών, ναυτιλιακών και φαρμακευτικών επιχειρήσεων παρά το γεγονός ότι η σύμβαση με την εταιρία παραγωγής απαγόρευε την έμμεση διαφήμιση.

euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση