GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλία: Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά, μέταλλα και λαθραία τσιγάρα

Πολλούς… «λαγούς» έβγαλε η αστυνομική εξόρμηση που έγινε με ελέγχους σε 11 επιχειρήσεις μετάλλων και 24 σπίτια σε ολόκληρη τη Θεσσαλ...


Πολλούς… «λαγούς» έβγαλε η αστυνομική εξόρμηση που έγινε με ελέγχους σε 11 επιχειρήσεις μετάλλων και 24 σπίτια σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Για διάφορες παραβάσεις, συνελήφθησαν 24 άτομα, από τα οποία 12 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν πλήθος όπλα, ναρκωτικά, ακόμη και αρχαιότητες.
Ένα αρχαίο νόμισμα και ένα λίθινο αντικείμενο που εξετάζονται από αρχαιολόγους βρέθηκε στην κατοικία, το ποιμνιοστάσιο και την αποθήκη ενός 63χρονου στα Φάρσαλα, μαζί με τέσσερα περίστροφα, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι κρότου, ένα αεροβόλο τουφέκι, 1.141 φυσίγγια διαφόρων τύπων, 14 μαχαίρια και 440 γραμμάρια λαθραίου καπνού! Άλλα 14 χάλκινα αντικείμενα των οποίων η προέλευση ερευνάται, βρέθηκαν μαζί με μια φυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι ενός 38χρονου τσιγγάνου.
Στα Τρίκαλα συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 30, 30, 34 και 38 χρόνων που μετέφεραν με Ι.Χ. φορτηγό 800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Άλλα 725 γραμμάρια λαθραίου καπνού βρέθηκαν στο σπίτι ενός 48χρονου Αλβανού που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας μαζί με έναν 25χρονο που είχε σιδερογροθιά στο αυτοκίνητό του.
Στη Λάρισα συνελήφθησαν ένας 40χρονος και μία 37χρονη όταν στο σπίτι τους βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, 18 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και μικροποσότητα κάνναβης. Στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι ηλικίας 40, 35 και 18 χρόνων που είχαν κλέψει 430 κιλά μεταλλικών αντικειμένων από τον περιφραγμένο υπαίθριο χώρο ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση