GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα μικρόψυχα ψεύδη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις του σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη θέση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς, ε...


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις του σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη θέση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Ο εκπρόσωπος κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να σταματήσει επιτέλους τα μικρόψυχα ψεύδη περί "ψίχουλων πλεονάσματος", που υποστηρίζουν μόνον όσοι θέλουν την αποτυχία της Ελλάδας».
«Όσο για τις "καταγγελίες" και τις "κατηγορίες" του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δημοσιοποίηση της θέσης του Die Linke για το θέμα του χρέους, ας τις απευθύνει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του.
Άλλωστε, την αποκάλυψη για τη στάση των Γερμανών ομοϊδεατών του κ. Τσίπρα έκανε η ιστοσελίδα iskra.gr του κ. Λαφαζάνη…», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση