GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπει» Μπόγιοβιτς η ΑΕΚ

Το παζλ του έμψυχου δυναμικού της για τη νέα σεζόν, που θα την βρει στη Football League, συνεχίζει να συμπληρώνει η ΑΕΚ. Η Ένωσ...



Το παζλ του έμψυχου δυναμικού της για τη νέα σεζόν, που θα την βρει στη Football League, συνεχίζει να συμπληρώνει η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει συμφωνήσει ήδη με εννιά παίκτες, ενώ θα κρατήσει και ακόμα δέκα από το υπάρχον ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι θα προσθέσει ακόμα αρκετούς παίκτες, δίνοντας βάση στα φορ.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την Ένωση και επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Σέρβος έχει την ικανότητα να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα, ενώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό. Φέτος έχει 6 γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Sper League, ενώ στη Football League με την ομάδα του Αγρινίου είχε 11 γκολ σε 20 αγώνες!

Σε ότι αφορά το γηπεδικό, στην ΑΕΚ εμφανίζονται βέβαιοι πως από τη στιγμή που όλα έχουν γίνει νομότυπα δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα για την «Αγια-Σοφιά». Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι υπογραφές για τη νομοθετική ρύθμιση του γηπέδου και θα αρχίσει μετά η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφισή του από τη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα απολογηθούν τα έξι μέλη της Ερασιτεχνικής που κατέθεσαν υπόμνημα κατά του γηπέδου κάνοντας λόγο για αρπαγή περιουσίας του συλλόγου!

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από τρεις ημέρες. Η προετοιμασία αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (16:00). Η Ένωση βρίσκεται 12 βαθμούς πάνω από την δεύτερη Κηφισιά και ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τον Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση