GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικογραφία στη Βουλή εναντίον Βενιζέλου...

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρ...

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, κατόπιν μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του «για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».
Τη μήνυση κατά του κ. Βενιζέλου έχει καταθέσει ο Δημήτριος Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι κατέχει στο σπίτι του ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Αμύνης.
Το έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενο με την ποινική δικογραφία και το αντίστοιχο έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, διαβιβάζεται στη Βουλή με τις διατάξεις περί ποινικής ευθύνης υπουργών (ν.3126/2003).
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

2 σχόλια

  1. Σιγά μη πάθει τίποτα το γουρούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασε τα σχεδια καπου στην ακρη του σπιτιου,οπως πχ και τα ονοματα της λιστας Langart για κανα χρονο !
    Ποιος θα απαλλαξει την Χωρα αυτη απο προδοτες γουρουνια τυπου Τουρκογλουπαγκαλους _; Ποιος ;

    Υπαρχει καποιος που δεν τους ανεχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση