GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγώνας δρόμου «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα»

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του συλλόγου Μαραθονοδρόμων Κρήτης και του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης θα πραγματοποιη...


Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του συλλόγου Μαραθονοδρόμων Κρήτης και του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 ο ορειβατικός αγώνας δρόμου «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα». Ο αγώνας δρόμου αναδεικνύει τα μοναδικά μονοπάτια της Κνωσού Καρυδάκι και του Γιούχτα Κνωσός-Καρυδάκι-Γιούχτας, μια νοητή γραμμή που συνδέει αιώνες, μύθους, έργα ανθρώπων, ιερά μνημεία και εκπληκτικές δημιουργίες της φύσης.

Στις 9 το πρωί εκκίνηση από Κνωσό-πεζοπορία 16.300 μέτρων και στις 10 το πρωί εκκίνηση από Κνωσό-αγώνας δρόμου 16400 μέτρων.

Οι αγώνες

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: πεζοπορία-τρέξιμο 16,400 μ. και δρόμος 1000μ για παιδιά δημοτικών-γυμνασίων-λυκείων

ΟΡΙΑ ΑΓΩΝΑ: 16.400: 4 ώρες- πεζοπορίας 5 ώρες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΙΚΙΩΝ:19-29, 30-39, 40-49, 50-59 60+ ανδρών- γυναικών.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι-τες της γενικής κατάταξης με κύπελλο και συλλεκτικό μετάλλιο, οι πρώτοι-τες ανά κατηγορία με κύπελλο- μετάλλιο και οι δεύτεροι- ρες-τρίτοι-τες με αναμνηστικό μετάλλιο. Σε όλους τους τερματίζοντες στον αγώνα 16.400 μέτρων θα λάβουν αναμνηστικό-συλλεκτικό μετάλλιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες τρέξιμο και πεζοπορία θα δοθούν αναμνηστική μπλούζα και δίπλωμα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 16.400μ: θα υπάρχει σηματοδότηση διαδρομής ανά χιλιόμετρο, με «βέλη» κορδέλες και σπρέι.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: 5-7-10-13.300 κορυφή Γιούχτας-τερματισμός με νερό-χυμοί- ισοτονικά

Στον τερματισμό θα υπάρξει μπουφές για αθλητές και συνοδούς.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι πεζοπόροι θα συναντηθούν στις Άνω Αρχάνες στις 08:00 και από εκεί θα μεταφερθούν στην εκκίνηση (Κνωσό) με λεωφορεία του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Λεωφορείο του Δήμου θα μεταφέρει τα ρούχα των αθλητών στο κλειστό γυμναστήριο των Αρχανών.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: 50%ΑΝΕΚ-SUPER FAST για αθλητές εκτός Κρήτης, και πούλμαν από Χανιά-Ρέθυμνο-Ιεράπετρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παντελής Καμπαξής 2810-263426-και 6946233488, Γιάννης Παντατοσάκης 6972865015 και στο site www.cretamarathon.gr






1 σχόλιο

  1. Μα πως δεν θα υπάρχουν φιλοναζί και φασίστες, όταν βρίσκονται άθλιοι νεοφιλελεύθεροι Καρα-δεξιοί "διανοούμενοι" και "ιστορικοί" της πού...ς, που ξεπλένουν με την άθλια γραφίδα τους, το βρώμικο έργο των προγόνων τους στην Κατοχή.

    ΣΑΝ ΤΟΝ "ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ", μόνιμα καλεσμένο στο Mega της Διαπλοκής (να βγάζει την άθλια αντιλαϊκή, μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη μπόχα του) Μαρατζίδη, που έγινε και "Ποταμίσιος", παρέα με το life style αμερικανάκι- υπέρμαχο των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας και υβριστή των αγανακτισμένων του Συντάγματος- Στ. Θεοδωράκη και τον άλλο, τον ανεκδιήγητο Τέλλογλου, που θέλει να απαγορευτούν οι συναθροίσεις εν καιρώ Μνημονίου, όπως στη Χούντα;;;;

    ΝΑΙ!!! Είναι κι αυτός ο άθλιος υμνητής των Ταγματαλητών και των Δοσίλογων της Κατοχής- Μαρατζίδης στο "Ποτάμι" !!!

    Τώρα αποκαλύφτηκαν πραγματικά τα άθλια μνημονιακά μπουμπούκια !!!

    Ότι εκτός από Μπομπολ-άνθρωποι, Ψυχαρ-άνθρωποι, Μνημονιακοί, ΔΟΛ-οπλόκοι, Σημιτάνθρωποι της Διαπλοκής, είναι και ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΡΑ-ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    Ψηφίστε Χαϊβάνια Έλληνες "Ποτάμι" και τότε σαν ποτάμια θα ρέουν τα λεφτά σας, προς την μισητή Διαπλοκή, που μας έχει κάτσει στο σβέρκο δεκαετίες!!

    Ψηφίστε για να πάρει ο Κυρ-Γιώργας ο Μπόμπολας ΟΛΑ τα σκουπίδια της χώρας και να πληρώνετε γι’ αυτά εις πενταπλούν!

    Ψηφίστε για να πάν τα διόδια στα 10 ευρώ, ενώ εσείς δεν έχετε 10 ευρώ να βάλετε βενζίνη!

    Ψηφίστε για να πάρει το Mega όχι 100 εκατομμύρια θαλασσοδάνειο, αλλά 500.000.000, ενώ εσάς σας διώχνουν κλωτσηδόν από τις τράπεζες!!

    Ψηφίστε για να ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ η Διαπλοκή με την αιώνια βλακεία του Νεοέλληνα και να κολυμπά στα πλούτη, την ώρα που εσείς θα τρέχετε στα συσσίτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση