GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλοι εισέβαλαν σε κτίριο στην Καμπούλ

Δύο εκρήξεις, ακολουθούμενες από σφοδρά πυρά, σημειώθηκαν σήμερα σε ένα κτίριο πολύ κοντά στην έδρα της Ανεξάρτητης Εκλογικής Επιτρο...


Δύο εκρήξεις, ακολουθούμενες από σφοδρά πυρά, σημειώθηκαν σήμερα σε ένα κτίριο πολύ κοντά στην έδρα της Ανεξάρτητης Εκλογικής Επιτροπής του Αφγανιστάν στην Καμπούλ, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη χώρα.
"Ακούστηκαν εκρήξεις και πυρά από ένα γραφείο της Επιτροπής" δήλωσε ο αρχηγός της Ασφάλειας της Καμπούλ, Σαγιέντ Γκιουλ Αγά Χασεμί ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χασμάτ Στανεκζάι είπε ότι οι αρχές είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν προς το παρόν ότι "ένοπλοι εισέβαλαν σε ένα κτίριο κοντά στην Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή".
Ένα μέλος της τελευταίας είπε ότι "είναι σε εξέλιξη μια επίθεση" διευκρινίζοντας ότι το κτίριο όπου εισέβαλαν οι δράστες είναι πολυώροφο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βάλουν από εκεί στο στόχαστρο την έδρα της Επιτροπής.
"Τρεις ή τέσσερις ένοπλοι κατέλαβαν το κτίριο και πυροβολούν εναντίον της έδρας της Επιτροπής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Σεντίκ Σεντίκι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση