GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Νεολαίας και Συνάντηση Γενικών Διευθυντών " στη Θεσσαλονίκη

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 ...


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 σε συνέντευξη τύπου που θα διοργανωθεί στο ξενοδοχείο "CAPSIS", Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της "Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Νεολαίας και της Συνάντησης Γενικών Διευθυντών " που πραγματοποιείται στις 10 έως 12 Μαρτίου 2014 στη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρίσκονται :
• Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς
• Αρμόδιος Δρίκος, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας
• Peter Matjasic, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας
• Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Χαράλαμπος Παπαϊωάννου,
Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30.6936.963.266

Σχετικά με την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Νεολαίας: Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φιλοξενεί από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία, με θέμα την κοινωνική ένταξη των νέων.

Η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Νεολαίας θεωρείται κομβική όσον αφορά τη διαδικασία του διαρθρωμένου διαλόγου, ενώ αποτελεί ένα φόρουμ διαρκούς ανταλλαγής απόψεων αναφορικά με τις προτεραιότητες, την εφαρμογή, αλλά και τον αντίκτυπο της ευρωπαϊκής συνεργασίας σε θέματα νεολαίας. Οι εργασίες της Διάσκεψης έρχονται ως επιστέγασμα των αποτελεσμάτων εθνικής διαβούλευσης, έτσι όπως πραγματοποιείται μεταξύ των 28 κρατών-μελών, αλλά και των εκθέσεων που έχουν υποβληθεί από διεθνείς ΜΚΟ Νέων.

Στην Διάσκεψη, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των Νέων για το 2014, συμμετέχουν πάνω 250 άτομα, εκπρόσωποι Εθνικών Συμβουλίων Νέων, Γενικοί Διευθυντές της ΕΕ για θέματα νεολαίας, εκπρόσωποι από τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών καθώς επίσης και εκπρόσωποι από διεθνείς ΜΚΟ Νέων, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση