GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Σταματούν οι εργασίες για την κατασκευή του Μετρό

Ειδική δήλωση διακοπής έργων κατέθεσε η ανάδοχος κοινοπραξία στην Αττικό Μετρό δημιουργώντας ερωτήματα για το εάν σταματουν επ” αόρι...


Ειδική δήλωση διακοπής έργων κατέθεσε η ανάδοχος κοινοπραξία στην Αττικό Μετρό δημιουργώντας ερωτήματα για το εάν σταματουν επ” αόριστον οι εργασίες για την κατασκευή Μετρό στη Θεσσαλονίκη.
Η κοινοπραξία διαμαρτύρεται γιατιί δεν της έχουν παραδοθεί τα εργοτάξια της Βενιζέλου και της Βούλγαρη, για να συνεχίσει τις εργασίες. Φέρεται πως αποδίδει στην Αττικό Μετρό την αποκλειστική ευθύνη για τo πάγωμα του έργο και ζητά να σταματήσει η δική της εμπλοκή στην κατασκευή της βασικής γραμμής του μετρό.
«Το έργο επιβάλλεται να συνεχίσει απρόσκοπτα» απαντά με ανακοίνωση της η Αττικό Μετρό και προσθέτει: «Η σύμβαση κατασκευής του (Μετρό) δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται. Είναι η ώρα των υπεύθυνων αποφάσεων για όλους».
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου οι εργαζόμενοι μίλησαν για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις του έργου εκφράζοντας την εκτίμηση με όσα έχουν βιώσει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ματαίωσης του έργου.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση