GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί με το φορτίο χασίς είχαν όπλα και πλαστά ευρώ!

Ακόμη περισσότερα δέματα με χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας όταν «ξεψάχνισαν» τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα ...


Ακόμη περισσότερα δέματα με χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας όταν «ξεψάχνισαν» τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας στο Ράγιο Θεσπρωτίας. Ακόμη και ο προπομπός μετέφερε ναρκωτικά, ενώ στο σπίτι του ενός εκ των δυο Ελλήνων οδηγών βρέθηκαν όπλα και… πλαστά ευρώ όλων των αξιών.
Αρχικά, στο χώρο αποσκευών και τα πίσω καθίσματα του ενός αυτοκινήτου με οδηγό έναν 52χρονο είχαν βρεθεί 160 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 173 κιλών και 316 γραμμαρίων. Όμως, η λεπτομερής έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος ως προπομπός, έφερε στο φως μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από τα πίσω καθίσματα), όπου ήταν κρυμμένα άλλα 41 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43 κιλών και 574 γραμμαρίων ανεβάζοντας το συνολικό φορτίο σε 216 κιλά!
Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 60χρονου στον Ωρωπό Αττικής, αποκάλυψε ότι δεν ήταν μπλεγμένος μόνο σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και παραχάραξης. Εκτός από ένα περίστροφο κρότου με τρία φυσίγγια και δύο κάλυκες, 21 κροτίδες και ένα στιλέτο με λάμα δέκα εκατοστών, κατασχέθηκαν 232 πλαστά χαρτονομίσματα και συγκεκριμένα 81 των 100 Ευρώ, 42 των 50, 47 των 20, 37 των 10 και τέσσερα των 5 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών, πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση