GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιμιτσέλης: Ποτέ μην λες ποτέ στην απιστία

Για το αν είναι εύκολο ή δύσκολο να μείνει κανείς πιστό στο γάμο του απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος εργάζεται σε ένα χώρο ...


Για το αν είναι εύκολο ή δύσκολο να μείνει κανείς πιστό στο γάμο του απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος εργάζεται σε ένα χώρο όπου κυκλοφορούν πολλοί πειρασμοί:

«Είναι και εύκολο και δύσκολο! Είναι στον χαρακτήρα του καθενός! Αν θέλεις να παραμείνεις πιστός στη σχέση σου, στο γάμο σου, στη γυναίκα σου, μπορείς να το κάνεις…

Εύκολο ή δύσκολο, ο καθένας θα το κρίνει αυτό για τον εαυτό του. Βέβαια επειδή στη ζωή μου έχω μάθει… ποτέ να μη λέω ποτέ, και στο θέμα της απιστίας ποτέ δεν ξέρεις πως σου τα φέρνει η ζωή!»
Παράλληλα, μίλησε και για το πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη, μετά τον ερχομό της 4 μηνών κορούλας τους. Όπως λέει, το μωρό άλλαξε τις ισορροπίες τους:

«Τις άλλαξε αρκετά. Τώρα δεν είμαστε οι δυο μας, αλλά οι τρεις μας. Ταυτόχρονα με το παιδί ήρθε και το σίριαλ, έχω θέατρο, οπότε με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα είναι λίγες οι ώρες που βρισκόμαστε μόνοι, θέλοντας και μη.
Φροντίζουμε βέβαια να είναι ποιοτικός χρόνος. Να κάνουμε και να λέμε ουσιαστικά πράγματα…»
Τέλος, απαντά και στην ερώτηση αν θα κάνει ή όχι θρησκευτικό γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη:
«Όχι, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η διαδικασία. Κλείσε ταβέρνα, ενημέρωσε τον κόσμο, ποιους θα καλέσεις στο τραπέζι, ποιους στο γάμο, αγόρασε κοστούμι, νυφικό, βρες εκκλησία, στολισμό… Ουφ.
Κουράστηκα και μόνο που τα λέω. Δεν το μπορώ όλο αυτό, και ευτυχώς η Βάσω έχει την ίδια άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση