GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υψηλές οι απαιτήσεις του Σανιά

Ποτέ δεν ήταν αρνητικός να μείνει. Για αυτό άλλωστε δεν έχει κλείσει ακόμα σε κανένα σύλλογο. Εάν, όμως, οι πληροφορίες των...

Ποτέ δεν ήταν αρνητικός να μείνει. Για αυτό άλλωστε δεν έχει κλείσει ακόμα σε κανένα σύλλογο. Εάν, όμως, οι πληροφορίες των αγγλικών Μέσων ευσταθούν, τότε οι απαιτήσεις του Μπακαρί Σανιά είναι πολύ πιθανό να του δείξουν τελικά την πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ!

Και αυτό γιατί, βάσει των ρεπορτάζ, ο Γάλλος μπακ ζητά από τους Λονδρέζους νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 120.000 λίρες και 6 εκατ. μπόνους υπογραφής!

Θεωρεί ότι η αφοσίωση που έχει δείξει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, όταν οι υπόλοιποι πρώην συμπαίκτες του στα… δύσκολα ζήτησαν μεταγραφή, πρέπει να επιβραβευθεί.

Κανείς στην Άρσεναλ δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι παρέμεινε πιστός στρατιώτης του συλλόγου, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις- καθαρά αγωνιστικά- είναι κάτι… παραπάνω από υψηλές.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, που μέχρι πρότινος οι 100.000 λίρες που του προσέφερε η Μονακό και η Γαλατασαράι, αντιμετωπίστηκαν από τους «κανονιέρηδες» ως «μισή ήττα», στην προσπάθειά τους να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση