GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγόρασε κλεμμένο τρέιλερ και το κυκλοφορούσε

Το τρέιλερ είχε κλαπεί πριν από έξι μήνες από τη Μελίκη Ημαθίας κι έτσι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 62χρονο νόμιμο ιδιοκτήτη του ...


Το τρέιλερ είχε κλαπεί πριν από έξι μήνες από τη Μελίκη Ημαθίας κι έτσι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 62χρονο νόμιμο ιδιοκτήτη του που είχε δηλώσει την κλοπή. Ο 47χρονος οδηγός διαρρήγνυε τα ιμάτιά του, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ότι είναι κλεμμένο και ότι το είχε αγοράσει πριν από τέσσερις μήνες από έναν άγνωστο άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς που δεν τον συνέλαβαν μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.
*** Σε εξαήμερη τακτική άδεια από την Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας όπου εκτίει ποινή για διακεκριμένες κλοπές βρισκόταν ένας 25χρονος, αλλά μυαλό δεν έβαλε! Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής τον συνέλαβαν και πάλι, λίγες ώρες αφ” ότου είχε διαρρήξει το Ι.Χ. φορτηγό ενός 44χρονου στη Θεσσαλονίκη μαζί με έναν ακόμα άγνωστο συνεργό του και είχαν κλέψει 170 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
*** Δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ενός 39χρονου, του οποίου έσπασε το τζάμι ένας 24χρονος διαρρήκτης. Ο ιδιοκτήτης τον είδε, ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή συνέλαβαν τον δράστη που αναγνωρίστηκε από τον 39χρονο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση