GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Οικονόμου στο φετινό πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων δήμου Σερρών

Μη βιάζεσαι να γελάσεις! Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα. Δες τι έκανε στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα -έκανε ντεμπ...




Μη βιάζεσαι να γελάσεις! Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα. Δες τι έκανε στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα -έκανε ντεμπούτο
για να προλάβει τα play - off- όπου μάλιστα ανακηρύχθηκε MVP!

Από αυτή τη εβδομάδα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων , Εργαζομένων και Ανέργων του Δήμου Σερρών με την ομάδα του Παν Μάρκετ, ο Νίκος Οικονόμου, παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής ομάδος, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Μπαρσελόνα άλλων μεγάλων ομάδων και νυν προπονητής της ομάδας των Ικάρων.

Παρακάτω διαβάστε μια σύντομη περιγραφή στην πλούσια καριέρα του Νίκου Οικονόμου:

Ο Νίκος Οικονόμου, γεννημένος το 1973 στη Νίκαια, έχει ύψος 2,08 μ., αγωνιζόταν στη θέση πάουερ φόργουορντ και έχει καταγωγή από τον Εμμ. Παππά Σερρών.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό Νικαίας. Το 1991 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό . Το 1993 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Το 1994 και το 1995 αγωνίστηκε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Το 1996 κατέκτησε με τον ΠΑΟ την Ευρωλίγκα και το κύπελλο Ελλάδος. Πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος με τον ΠΑΟ το 1998.

Το 1999 μεταγράφηκε στην Κίντερ Μπολόνια . Το 2000 έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Το 2001 αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με την οποία συμμετείχε και στην Ευρωλίγκα και το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας.

Το 2003 αγωνίστηκε στην Ντιναμό Μόσχας. Το 2004 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στον οποίο αγωνίστηκε 2 χρονιές και το 2005 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Το 2006 μεταγράφηκε στον Πανελλήνιο.

Μέλος της εθνικής Ελλάδος για αρκετά χρόνια έχοντας 109 συμμετοχές και 1156 πόντους (10,6 μ.ο.). Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 1993 (4η θέση), στο Ευρωμπάσκετ 1995 (4η θέση), στην Ολυμπιάδα του 1996 (5η θέση), στο Μουντομπάσκετ 1998(4η θέση) και στο Ευρωμπάσκετ 1997.

Aυτή είναι η ανακοίνωση του επίσημου blog της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων, Εργαζομένων και Ανέργων του Νομού Σερρών στο οποίο έκανε ντεμπούτο, πέτυχε 21 πόντους με 3 τρίποντα και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Μάλιστα υπάρχει και βίντεο από το συγκεκριμένο ματς στο οποίο συμμετείχε και θα δει ελπίζουμε πολύ σύντομα το φως της δημοσιότητας.

Πάντως, κρίνοντας απ' την κατάσταση που τον είδαμε σε πρόσφατο διαγωνισμό τριπόντων κόντρα στους παίκτες της ομάδας των Ικάρων, τον οποίο κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση, μάλλον ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα.

serraikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση