GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα (αντ)επίθεση Βερύκιου στον Λιάγκα και στον Κωστόπουλο...

Νέο επεισόδιο και νέα μεγάλη κόντρα αναμένεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά και τις νέες δηλώσεις του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου κατά ...

Νέο επεισόδιο και νέα μεγάλη κόντρα αναμένεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά και τις νέες δηλώσεις του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου κατά συναδέλφων του.
Ο Δήμος Βερύκιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα τρέλα" για να μιλήσει και να σχολιάσει τα όσα ακολούθησαν της λεκτικής του επίθεσης, έναντι του Αύγουστου Κορτώ από την ραδιοφωνική του εκπομπή.
Ο δημοσιογράφος θέλησε για δεύτερη φορά να απαντήσει σε ανθρώπους που τον επέκριναν δημόσια για τα όσα ακραία είπε και ιδιαίτερα στράφηκε κατά του Πέτρου Κωστόπουλου και του Γιώργου Λιάγκα.

Τι τον εκνεύρισε στον Κορτώ;
Αυτή η υποκρισία. Εγώ χρησιμοποίησα ατυχείς εκφράσεις και ζήτησα συγγνώμη πριν πει για μηνύσεις. Μου την έπεσαν όμως οι straight, ο Κωστόπουλος, ο Λιάγκας! Τέτοιου είδους συμπεριφορές θεωρώ ότι ανήκουν μόνο στο θέατρο και πουθενά αλλού.
Πολλά παιδιά από την επαρχία έτρεχαν στους σεξολόγους γιατί το ανδρικό πρότυπο που είχε στα περιοδικά του ήταν τελείως διαφορετικό. Το πρότυπο ιδανικού άντρα ήταν το 25ποντο! Αν ήσουν 17 πόντους, υστερούσες! Ρωτήστε τον Ασκητή! Και έρχεται το 2014 να μου πει ότι αναγούλιασε; Τι υποκρισία είναι αυτή;
Και ο Περρής από την πλευρά του είπε: Ηρέμησε γιατί ανοίγεις και άλλα μέτωπα!

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Λιάγκα:
"Ο Λιάγκας λοιπόν δεν έπρεπε να τα βάλει μαζί μου. Αφού έχει υποστεί όλη αυτή τη φασαρία, έρχεται να τα βάλει μαζί μου";
Περρής: "Έχεις δίκιο γιατί στο ραδιόφωνο νιώθεις μια οικειότητα με τους ακροατές σου που παρεξηγούνται…"
Βερύκιος: "Με ενόχλησε το γεγονός ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς μια πολιτική κίνηση, για να προκαλέσεις για να μείνεις στην επικαιρότητα. Το είδα πολύ μικροαστικό, ένιωσα ότι είναι μια υποκρισία. Είπα το εξής, που δεν υπάρχει στα δημοσιεύματα:
Δεν έχω πρόβλημα με τον Κορτώ. Εγώ με τους γκέι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχεις ακούσει πως μιλάνε οι γκέι μεταξύ τους ; Το "Αυγουστίνα" που είπα ήταν μήνυμα ακροατή, όχι δικό μου! Ανέβασα πίεση από την στεναχώρια".

Τι έγινε στη σχέση του με τον Σταυρόπουλο:
"Δημήτρης είναι ένας φίλος, ένα καλό παιδί. Οι αντοχές του καθενός φαίνονται στα δύσκολα. Δεν παρεξηγούμε αυτούς που εγκαταλείπουν την ώρα της φουρτούνας. Με πλήγωσε ο Δημήτρης"

Για τη συγγνώμη του:
"Με έβαλαν στο δίχτυ με τη γάτα για να με ξεσκίσει! Μόνο ένας ξεσκισμένος σαν κι εμένα, μπορεί να με καταλάβει! Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση που του έκανε ο Θεοδωράκης και ο ίδιος ζήτησε να μείνει με τον άνδρα του και τα βιβλία του. Δεν τον γνωρίζω τον Κορτώ, μόνο μέσα από το συγγραφικό του έργο".
Θέμος: Γιατί ήσουν τόσο κοτάρα και ζήτησες τόσο γρήγορα συγγνώμη;
Βερύκιος: Θέλησα να λύσω την παρεξήγηση. Νιώθω ότι θα εισπράξω πολύ αρνητική ενέργεια. Εμείς κάνουμε μια εκπομπή με πολιτική πρόζα.

Η Δούκισα Νομικού κάποια στιγμή σηκώθηκε, πήγε στον Θέμο και αφού του ζήτησε να κλείσει τα μάτια, του έβαλε κραγιόν.



Δήλωση Βερύκιου στο ΟΛΑ από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση