GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρσένης: Γύρισε ντοκιμαντέρ για τις Σκουριές Χαλκιδικής

Την Κυριακή 9 Μαρτίου οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού μαζί με τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, Κρίτωνα Αρσένη,...


Την Κυριακή 9 Μαρτίου οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού μαζί με τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, Κρίτωνα Αρσένη, θα παρουσιάσουν την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Σκουριές: Παλεύοντας για το νερό, τον αέρα και το δάσος στην Ελλάδα της κρίσης».
Το ντοκιμαντέρ για τις Σκουριές γυρίστηκε από τον Κρίτωνα Αρσένη, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής, που αγωνίζονται για το δάσος, το νερό και τον αέρα τους αλλά και σε μια απάντηση στη «λάσπη» και τη δυσφήμιση που δέχονται από την κυβέρνηση και μερίδα του Τύπου.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Αγώνας για τη ζωή». Στη συζήτηση οι κάτοικοι θα μιλήσουν για τα κίνητρα του αγώνα που δίνουν για τον τόπο και το μέλλον τους. Η προβολή θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού στις 11:30 π.μ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση