GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στη Βαλαωρίτου

Δύο άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Τούμπας ως “πρωταγωνιστές” της αιματηρής συμπλοκής που εκτυλίχθηκε τα ξημερ...


Δύο άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Τούμπας ως “πρωταγωνιστές” της αιματηρής συμπλοκής που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Βαλαωρίτου.
Οπως ανακοινώθηκε συνελήφθησαν δύο 20χρονοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτή και παράβαση νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία ένας από τους δράστες είχε διαπληκτιστεί με γνωστό του 21χρονο για προσωπικούς τους λόγους. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 21χρονος δέχτηκε επίθεση με σουγιά και τραυματίστηκε στην κοιλιά ενώ δύο φίλοι του θύματος που προσέτρεξαν για βοήθεια δέχτηκαν και αυτή επίθεση από τον 20χρονο ο οποίος τους τραυμάτισε στην καρδιοπνευμονική και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα στο seleo.gr
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Με μεγάλη λαχτάρα περιμένουν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες την ΕΛΙΑ, ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ και ΤΑ ΛΟΙΠΑ 58 ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ και με ανοιχτές τις παλάμες προκειμένου να τους ανταποδώσουν τα εύσημα για τα δεινά που έφεραν στον τόπο. Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τα πεπραγμένα τους και να φορέσουν τον νέο μανδύα της παρθενογέννησής τους, έχουν γνώση οι φύλακες. Όσες μεθόδους χρησιμοποιήσουν , ότι φυσικά και αφύσικα επινοήσουν, να γνωρίζουν ότι ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ θα τους εξαφανίσει για πάντα από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, ειδικά αυτούς που ψήφισαν και υπέγραψαν την καταδίκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση