GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση από το Κοινωνικό Ιατρείο Ηρακλείου

Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο: «Στο Κοινωνικό Ιατρείο ο Λαμπρινός - Όλο το πρόγραμμα», της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη ...


Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο: «Στο Κοινωνικό Ιατρείο ο Λαμπρινός - Όλο το πρόγραμμα», της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου», ανακοινώνουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου», που στεγάζεται στο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης επί της λεωφόρου Κνωσού, βάσει του Καταστατικού του και της Διακήρυξης αρχών του, δε συμμετέχει με οποιοδήποτε τρόπο στον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων Δημάρχων των δημοτικών εκλογών της πόλης μας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου» προασπίζεται την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής με δράσεις που αποτελούν παράδειγμα ήθους, αλληλεγγύης και πολιτικής και με όραμα μια Κοινωνία Δικαίου, όπου τα συνταγματικά δικαιώματα στην παιδεία, την υγεία και την εργασία δε θα παραβιάζονται.

Η στελέχωση και η υποστήριξη του γίνεται αποκλειστικά με εθελοντές, μέλη ή φίλους του Δικτύου, στηριζόμενες μόνο στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, κατεύθυνση, εποπτεία ή υστεροβουλία, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για μία άλλη πολιτική και μία άλλη κοινωνία, τέτοιες που να υπηρετούν τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση