GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας πραγματοποιούν εντατικές ασκήσεις στη μεθόριο με την Ουκρανία

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της μαχητικής εκπαίδευσης, οι μονάδες του ρωσικού Στρατού πραγματοποιούν εντατικές ασκήσεις πεδίου στα πολύγ...


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της μαχητικής εκπαίδευσης, οι μονάδες του ρωσικού Στρατού πραγματοποιούν εντατικές ασκήσεις πεδίου στα πολύγονα των περιφερειών του Ροστόφ, του Μπέλγκοροντ, του Κουρσκ και του Ταμπόφ.
Όπως ενημερώθηκε το πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, οι εν εξελίξει ασκήσεις αποβλέπουν στην ολόπλευρη εκτέλεση εκπαιδευτικών και μαχητικών στόχων σε άγνωστα τοπία και σε αδοκίμαστα πολύγονα.

Σήμερα οι διοικητές των μονάδων «εξασκούν τη μέθοδο της διοργάνωσης μάχης διάφορων ειδών, της κατεύθυνσης των μονάδων και του πυρός για την εκπλήρωση συγκεκριμένων στόχων μαθαίνοντας να δρουν αντισυμβατικά εξαπατώντας τον αντίπαλο και επιτυχαίνοντας τη ξαφνικότητα. Για την πραγματοποίηση των ασκήσεων αυτών διαμορφώνονται τακτικές περιστάσεις παρόμοιες μ’ αυτές της πραγματικής μάχης και αναπαράγονται οι ενέργειες υποθετικού αντιπάλου».

Στην τελική φάση των ασκήσεων πεδίου οι στρατιωτικοί «θα εξασκήσουν στα πολύγονα ένα σύνολο πρακτικών ενεργειών για συντονισμό δράσεων στη μάχη, θα πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές βολές, ενώ οι διοικητές των μονάδων θα μάθουν να κατευθύνουν τα πυρά του πυροβολικού».
Οι ασκήσεις πεδίου θα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση