GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία με «άρωμα» αποκριάς στην Πάτρα!

Την ώρα που χιλιάδες καρναβαλιστές διασκέδαζαν στους δρόμους της Πάτρας, δυο από αυτούς που φορούσαν μάσκες βρήκαν την ευκαιρία να… ...


Την ώρα που χιλιάδες καρναβαλιστές διασκέδαζαν στους δρόμους της Πάτρας, δυο από αυτούς που φορούσαν μάσκες βρήκαν την ευκαιρία να… ληστέψουν έναν περαστικό μέρα- μεσημέρι! Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν πήρε είδηση τι συνέβη!
Οι δύο άγνωστοι πλησίασαν τον άτυχο πεζό σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού. Εκείνος νόμισε αρχικά πως του έκαναν… πλάκα, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι είχε να κάνει με πραγματικούς ληστές που δεν αστειεύονταν! Έτσι, αναγκάστηκε να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του και οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
*** Από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα τρύπωσαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι και άρχισαν να χτυπούν τους ενοίκους, ενώ ταυτόχρονα τους κρατούσαν ακίνητους με την απειλή καραμπίνας! Ωστόσο, δεν βρήκαν κάτι αξίας να κλέψουν και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση