GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το κλίμα για την Ελλάδα στο Eurogroup

Κριτική για την έλλειψη προόδου στο σκέλος των μεταρρυθμίσεων ασκήθηκε από το Eurogroup στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και...


Κριτική για την έλλειψη προόδου στο σκέλος των μεταρρυθμίσεων ασκήθηκε από το Eurogroup στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα έως το τέλος της εβδομάδος.
Οι αναφορές του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ εναρμονίζονται με τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ την ώρα που προσερχόταν στη σημερινή συνεδρίαση στις Βρυξέλλες.
«Είναι σημαντικό για όλους μας και ειδικότερα για την Ελλάδα να υπάρξει συμφωνία. Ας ελπίσουμε ότι η τρόικα και η ελληνική κυβέρνηση θα εργαστούν στην Αθήνα για την επίτευξη συμφωνίας πολύ σύντομα», είχε τονίσει.
Η στάση του Eurogroup καταδεικνύει πως οι επικεφαλής της τρόικα δεν κατέθεσαν θετική έκθεση προόδου και επεσήμαναν τις καθυστερήσεις και τις παραλείψεις της ελληνικής κυβέρνησης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση