GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβεβαιώσεις της Football League προς τους παίκτες

Οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής της Football League αναμένεται να διεξαχθούν, αφού η διοργανώτρια αρχή έδωσε διαβεβαιώσεις προς ...



Οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής της Football League αναμένεται να διεξαχθούν, αφού η διοργανώτρια αρχή έδωσε διαβεβαιώσεις προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σχετικά με την τήρηση των δεσμεύσεων της για το Εγγυητικό ταμείο.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:
«Έστω και την ύστατη στιγμή, η Football League παρείχε στον Π.Σ.Α.Π. έγγραφες διαβεβαιώσεις για την τήρηση των δεσμεύσεών της για το Εγγυητικό Ταμείο εντός της επόμενης εβδομάδας.
Ο Π.Σ.Α.Π., με περισσό, για μια ακόμη φορά, αίσθημα ευθύνης, αποδέχεται τις διαβεβαιώσεις αυτές και διαφυλάσσει την ομαλότητα και την σταθερότητα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Π.Σ.Α.Π. αναμένει από την Football League να αποδείξει την αξιοπιστία της, σε αντίθετη περίπτωση οι ανοχές και οι αντοχές του θα είναι πλέον μηδενικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση