GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Κίνηση ρελάνς από Τσίπρα: Θα προτείνει Καραμανλή (μετά από εκλογές) για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ ΣΤΟ  PRESS-GR.  "Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ
 PRESS-GR. 

"Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα δικά τους παιχνίδια δείχνοντας ότι πασχίζουν να κρατηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία, μη σεβόμενοι ούτε τους πολιτειακούς θεσμούς" σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με δημοσιεύματα που λένε ότι υπάρχει σενάριο παραίτησης του Καρ. Παπούλια και εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή.
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προστίθεται:
"Η Προεδρία της Δημοκρατίας έχει ήδη τοποθετηθεί σε παρόμοια δημοσιεύματα και είμαστε βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει προκειμένου να προστατευθεί το κύρος του θεσμού και το πρόσωπο του Προέδρου. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να σχεδιάζει η κυβέρνηση, ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί από τη νέα βουλή που θα έχει απόλυτη πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ". 
Αυτό που λέει η ανακοίνωση είναι ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή.
Αυτό που δεν αποκαλύπτει η ανακοίνωση είναι η απόφαση που έχει πάρει ο Αλέξης Τσίπρας για το πώς θα χειριστεί μια τέτοια κατάσταση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, αν προκύψει τέτοιο θέμα, ο κ. Τσίπρας θα ανακοινώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει και θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή αλλά αφού προηγηθούν οι εκλογές και με την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο.
Επομένως η τελευταία φράση της σημερινής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρωμένη και ολοκληρωμένη θα μπορούσε να είναι: "... ό,τι και να σχεδιάζει η κυβέρνηση, ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί από τη νέα βουλή που θα έχει απόλυτη πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτός θα είναι ο Κώστας Καραμανλής". 
Οι ίδιες  πληροφορίες του Press-gr αναφέρουν ότι αυτό ο κ. Τσίπρας θα το πει προεκλογικά. Έτσι θεωρεί ότι θα κάνει κίνηση ρελάνς απέναντι στον κ. Σαμαρά και επιπλέον θα μπορέσει εν όψει εκλογών να αποσπάσει προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα σημαντικό κομμάτι καραμανλικών ψηφοφόρων που είναι δυσαρεστημένοι με τη σημερινή ΝΔ.

Διαβάστε σχετικά και ΕΔΩ:

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υμνοι Τσίπρα για τον Καραμανλή. Θα τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

5 σχόλια

  1. Από την άλλη πλευρά δεν γράφει το άρθρο πως θα αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ και πως αυτοί που θα τον έχουν ψηφίσει. Μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος είναι Ίδη στα κάγκελα και δεν αντέχει άλλη κοροϊδία , και τότε να δεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO NA ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ
    ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΟΥΒΑ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΑΙΣΧΟΣ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τοιχοδιοκτες της πολιτικης εχουμε χορτασει δυο απο αυτους ειναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τους σώσει όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ο Τσίπρας, έγινε καλή δουλειά στο Τέξας. Με επαχθές χρέος 5% νομιμοποιεί και τα μνημόνια, αφού μόνο ένα μικρό μέρος είναι παράνομο κατά το Σύριζα το οποίο δημιουργήθηκε από τον φυλακισμένο Τσοχατζόπουλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κανένας άλλος φυλακή. Κρίμα
    Τσίπρα και είσαι νέο παιδί, θα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου, είσαι και ωραίο παιδί θα σε έχουν στα όπα όπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι γαμιεστε8 Μαρ 2014, 8:38:00 μ.μ.

    Αυτο που ειπε αρκει
    \
    για να μην ψηφισει ΚΑΝΕΝΑΣ το ΜΥΡΙΖΑ



    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση