GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηγουμενίτσα: Αλβανός μετέφερε από την πατρίδα του 17 κιλά χασίς

Πεζός πέρασε τα σύνορα από ένα αφύλακτο μονοπάτι στη μεθόριο με την Αλβανία ένας νεαρός αλλοδαπός, με σκοπό να εισάγει κρυφά στην Ελ...


Πεζός πέρασε τα σύνορα από ένα αφύλακτο μονοπάτι στη μεθόριο με την Αλβανία ένας νεαρός αλλοδαπός, με σκοπό να εισάγει κρυφά στην Ελλάδα μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας για μια ακόμη φορά επαγρυπνούσαν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο Αλβανό αργά το βράδυ της Δευτέρας, να κινείται ύποπτα μέσα σε μια δύσβατη δασώδη περιοχή στον Σμέρτο Φιλιατών και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Ο νεαρός, που δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα, είχε στον ώμο του ένα σάκο στον οποίο βρέθηκαν 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 16 κιλών και 984 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη είσοδο, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών στη χώρα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του που θα παραλάμβαναν το παράνομο φορτίο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση