GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 24 Απριλίου θα βγει η απόφαση για τον Σχορτσανίτη

Για τις 24 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Δηλώσεις στήριξης από συμπαίκτε...



Για τις 24 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Δηλώσεις στήριξης από συμπαίκτες του. Ανησυχία στην οικογένειά του.
Θα καθυστερήσει η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ιταλικής λίγκας για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση του διεθνούς σέντερ σε οπαδούς που τον έβριζαν ορίστηκε για τις 24 Απριλίου (δηλαδή μετά τα play offs της Ευρωλίγκας), ο «Σόφο» δεν θα παίξει στα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τότε, ενώ θα εκτίσει την ποινή του αναδρομικά. Φήμες κάνουν λόγο για οκτώ αγωνιστικές, πρόστιμο 12.000 ευρώ και 40 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Σχορτσανίτης ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του και δεν επιτρέπει στη σύζυγό του να κυκλοφορεί με τα δύο τους παιδιά, παρά τις διαβεβαιώσεις πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Την ίδια ώρα, νυν και πρώην συμπαίκτες του στη Μακάμπι έχουν εκφράσει με δηλώσεις τους ή τοποθετήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στήριξη στο πρόσωπό του. «Πώς μπορείς να βρίζεις τη γυναίκα και τα παιδιά ενός παίκτη; Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του», τόνισε ο τραυματίας σέντερ της Μακάμπι, Σον Τζέιμς.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση