GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

25χρονη το νέο θύμα της ασφάλτου στην Πάφο

Νεκρή διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 25χρονη μετά από εμπλοκή του οχήματος πουοδη...



Νεκρή διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 25χρονη μετά από εμπλοκή του οχήματος πουοδηγούσε σε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για τη Slater Louise Sandra από την Αγγλία.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ η 25χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Μαραθώνος στη Χλώρακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτό παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί ανάποδα στο δρόμο.

Από το δυστύχημα, η οδηγός εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Ακολούθως η 25χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της τροχαίας Πάφου για διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση