GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 συλλήψεις φυγόδικων και φυγόποινων στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στο νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των διωκτικών αρχών για τον εντοπισ...



Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στο νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόδικων και καταζητούμενων με σχετικά εντάλματα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ένας 45χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του 5ου και 7ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για υπεξαίρεση, καθώς επίσης και δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών, για πλαστογραφία και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση.

Επίσης, συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ένας 21χρονος ημεδαπός, επειδή σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χαλκιδικής, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για κλοπή.

Τέλος, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Πολίχνης, ένας 44χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί μία απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Σημειώνεται ότι, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

directnews.gr

2 σχόλια

  1. Τι νομίζετε, κύριοι της ΝΔ, της Ελιάς και του δεκανικιού σας Ποταμιού ( αφού η Δημάρ διαλύθηκε ) ; Ότι με τα χρήματα των 500 έως 800 ευρώ θα εξαγοράσετε το κόσμο ; Με 3 ευρώ την ημέρα ανά οικογένεια πιστεύετε ότι θα κατεβάσουν ξανά τα σώβρακα για να συνεχίσετε όσα κάνετε στο 90% των Ελλήνων εδώ και 4 χρόνια με περικοπές, φόρους και χαράτσια;

    Καμία ψήφος σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες, δεκανίκια της φορομπηχτικής κυβέρνησης των διαπλεκομένων. Μη ψηφίσετε Νδ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ, Λάος. Κάθε ψήφος θα μετατραπεί , μετά τις εκλογές, σε νέες περικοπές, απολύσεις, ανεργία, νέους φόρους, χαράτσια σε ακίνητα και αγροτεμάχια, αυτοκίνητα, στη ΔΕΗ, παντού. Όσα σας δίνουν θα σας τα πάρουν πολλαπλάσια, όπως κάνουν εδώ και 4 χρόνια λεηλασίας. Μας θεωρούν δεδομένους. Μας θεωρούν "ηλίθιους ραγιάδες" των πολιτικών τζακιών. Σηκώστε, Έλληνες, το κεφάλι. Όλοι στις κάλπες να τους μαυρίσουμε. Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας να σαρώσουμε τη πολιτική σαπίλα που χρεοκόπησε το 90% των Ελλήνων. Και στις 3 κάλπες μαύρισμα. Οι υποψήφιοι τους να μην βρίσκονται στο β' γύρο. Ψηφίστε υποψηφιότητες τέτοιες που θα πετάξουν από το β΄γύρο τους υποψηφίους της ΝΔ και του Πασοκ, φανερούς ή ψευτοανεξάρτητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ---Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.---
    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΑΚΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ !
    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ !
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
    ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ !!!

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ 100.000 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 10.000.000 ,ΗΤΟΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΙ ΚΥΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΟ ;
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση