GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Συνελήφθη 66χρονος για λαθραία τσιγάρα

Αρκετές φορές στο παρελθόν είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, αλλά δεν έβαλε… μυαλό παρά τι...


Αρκετές φορές στο παρελθόν είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, αλλά δεν έβαλε… μυαλό παρά τις αλλεπάλληλες παραπομπές του στην δικαιοσύνη ένας 66χρονος Έλληνας λαθρέμπορος που συνελήφθη για μια ακόμη φορά!
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γενισέας στην Ξάνθη, που γνώριζαν το… παρελθόν του, τον σταμάτησαν για έλεγχο όταν τον εντόπισαν να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στα Άβδηρα.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν μέσα στο όχημα 156 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν για μια ακόμη φορά τον 66χρονο δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του απήγγειλε την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία πακέτα εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή αρχή για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί υπέρ του ελληνικού δημοσίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση